Na vyžiadanie: Kontakt
- studenou cestou bez pasterizácie: 1 kg sušenej zmrzlinovej zmesi rozmiešame v 2 litroch studenej pitnej vody. Necháme asi 15 min odstáť, precedíme, vylejeme do zmrzlinového stroja a zmrazíme. Točíme do kornútkov, alebo pohárov.
- teplou cestou s pasterizáciou: zmiešame1 kg sušenej zmesi s 2 litrami studenej pitnej vody, precedíme a tepelne spracujeme. Technologický postup výroby musí zaistiť po pasterizácii následné schladenie tepelne spracovanej zmesi na +4°C do 90 min. po pasterizácii. Takto pripravenú zmes potom spracujeme na mrazenú zmrzlinovú zmes.
Zmes nalejeme do zmrzlinového stroja a zmrazíme. Táto zmes je už tepelne spracovaná a preto Vám odpadá energeticky a časovo náročná pasterizácia.
1 kg sušenej zmrzlinovej zmesi rozmiešame v 2 litroch studenej alebo vlažnej pitnej vody. Necháme 15 min odstáť, precedíme, vylejeme do zmrzlinového stroja a zmrazíme.
Exkluzívny výrobok s trvale vysokou kvalitou
vhodná pre prevádzky so zvýšenou hygienickou náročnosťou